-->
Welcome, Guest. Please login or register.
December 06, 2019, 12:53:10 PM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
News: Endless Summer Quarterly
Home Help Search Calendar Login Register
+  The Smiley Smile Message Board
|-+  Non Smiley Smile Stuff
| |-+  The Sandbox
| | |-+  Computer Woes
Pages: [1]   Go Down
Print
Author Topic: Computer Woes  (Read 2456 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Reverend Joshua Sloane
Smiley Smile Associate
*
Offline Offline

Posts: 27


Since I cannot rouse heaven I intend to raise hell


View Profile
« on: March 06, 2006, 12:28:19 PM »

I use Firefox for my internet browsing and what-not. Today when I got home and tried to start Firefox a message popped up saying something like, "Cannot log onto default user because someone else is logged on". Those are not the exact words but that summarizes the message. Another thing when I came on there was a thing referring to my IP address. Currently i'm logged on as a new user for firefox but i'm very concerned as to what is happening with the other.

Anyone any clue as to what happened?
Logged

Did it ever occur to you, Cable, how wise and bountiful God was to put breasts on a woman? Just the right number in just the right place. Did you ever notice that, Cable?
Jonas
Smiley Smile Associate
*
Offline Offline

Posts: 1923


I've got the Beach Boys, my friends got the Stones


View Profile
« Reply #1 on: March 06, 2006, 02:26:49 PM »

I think Ive had a similar problem, I rebooted and it fixed itself....

Logged

We would like to record under an atmosphere of calmness. - Brian Wilson
--
http://www.youtube.com/watch?v=g1IgXT3xFdU
Charles LePage @ ComicList
Chairman Of The Board
*
Offline Offline

Posts: 977


Hit me with your pet shark.


View Profile WWW
« Reply #2 on: March 06, 2006, 04:24:32 PM »

I didn't realized you could "log on" as a Firefox user.  What is your "home page" when you launch Firefox?
Logged

"quiet here, no one got crap to say?" - bringahorseinhere
Beckner
Smiley Smile Associate
*
Offline Offline

Posts: 144


View Profile
« Reply #3 on: March 06, 2006, 08:38:26 PM »

all you have to if that happens is bring up Task Manager and then Processes and kill "firefox.exe." It's like some "rogue process"-- nothing to worry about--- a suddenly articulate Foda.
Logged
Reverend Joshua Sloane
Smiley Smile Associate
*
Offline Offline

Posts: 27


Since I cannot rouse heaven I intend to raise hell


View Profile
« Reply #4 on: March 07, 2006, 11:57:51 AM »

all you have to if that happens is bring up Task Manager and then Processes and kill "firefox.exe." It's like some "rogue process"-- nothing to worry about--- a suddenly articulate Foda.

Awesome thanks, worked well. Sort of had me a bit freaked.

You can create several Firefox accounts, and when you start up it should usually ask which you want to use, (unless you click the box which prevents it from showing).
Logged

Did it ever occur to you, Cable, how wise and bountiful God was to put breasts on a woman? Just the right number in just the right place. Did you ever notice that, Cable?
Charles LePage @ ComicList
Chairman Of The Board
*
Offline Offline

Posts: 977


Hit me with your pet shark.


View Profile WWW
« Reply #5 on: March 07, 2006, 12:30:34 PM »

Okay, now I know what you mean.  My wife and I each had separate accounts on Netscape and it only caused havoc and confusion, so at some point I started using Firefox and Thunderbird instead.
Logged

"quiet here, no one got crap to say?" - bringahorseinhere
Pages: [1]   Go Up
Print
Jump to:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines
Page created in 0.255 seconds with 21 queries.